Blog

/ 2019.10.18. 15:46

BadBike elektromos bringák igazi ínyenceknek

Ha van már egy BadBike-od akkor azon kevesek közé tartozol, akik hozzájutottak a limitált szériás prémium bringákhoz. Ha köztük vagy, akkor jól tudod, hogy a kerékpárok BadDog verziója kifejezetten fiúknak, a BadCat pedig lányok számára készül. 

Rosszalkodj most te is!

/ 2019.08.16. 13:07

Te is Zöldbringás vagy?

Mindannyian főszereplők lettünk. Egy katasztrófa film főszereplői. A rendezői is részben mi vagyunk, és az is részben rajtad, rajtunk múlik, hogy a végén a főhős, aki Te is lehetsz, megmenti-e a bolygót, a világot, az emberiséget, vagy elbukik. Te már tettél a világért, Te vagy a Zöldbringás, hiszen bringás vagy, jól mondom?

/ 2019.07.23. 14:01

6+1 ok, amiért vonattal érdemes elindulni biciklitúrára

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy az ablaka alól indul a bicikliút, de még az ilyen mázlistákkal is előfordul, hogy egy távolabbi túrát néznek ki, ahová eltekerni már önmagában is kihívás. 

Ez az az eset, amikor a biciklitúrához egy bicikli túrán át vezet az út.

/ 2019.04.08. 23:12

Csekkold le, mert lehet, hogy van egy jobb bringa ajánlatunk a számodra!

Ha már tudod milyen bringát akarsz vásárolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani azt az áruházat ahol megveszed. De ha Te egy konkrét biciklit keresel, akkor az a bicikli mindegyik áruházban ugyanaz a bicikli lesz. Akkor mi alapján válasz?

/ 2019.03.26. 16:06

Te melyik tipikus bringás arc vagy?

Ha kezdő vagy, rengeteg segítséget kaphattál korábbi írásainkból a webáruházunkban is kapható kerékpár típusokról. Összeszedtük, és leírtuk a bringák főbb jellemzőit, és hogy hol, és mire használhatod őket, és egy tesztet is készítettünk, hogy még pontosabban meg tud állapítani, hogy milyen bringa kell Neked.

/ 2019.03.20. 13:16

Teszt, amit ha kitöltesz, tudni fogod, Neked milyen bringa való

Az elmúlt hetekben részletesen bemutattuk a fontosabb, Mangobike webáruházban is kapható kerékpár típusokat. Összeszedtük, és leírtuk a bringák főbb jellemzőit, és hogy hol, és mire használhatod őket, hogy most, a tavaszi szezon kezdéskor Te is megtaláld a Neked megfelelőt.

/ 2019.03.13. 16:00

A Cyclocross kerékpár

Az elkövetkező hetekben, egészen a tavaszi szezon kezdésig, minden héten bemutatunk egy kerékpár típust, hogy el tudd dönteni, hogy Neked milyen kerékpár való. Az előző héten az fitness kerékpárokról írtunk, nézzük most a cyclocross bringák fontosabb tulajdonságait.  

/ 2019.03.10. 14:20

Adriatica kerékpár – Az optimizmus üzenete

Ezen a héten egy nagy multú, de a mi kis hazánkban kevésbé ismert - elsősorban városi és túra - bicaj márkát szeretnénk Nektek bemutatni. Fogadjátok sok szeretettel az Adriaticát egyenesen Olaszországból.

/ 2019.03.05. 22:37

Fitness kerékpár

Ezekben a hetekben, egészen a tavaszi szezon kezdésig, minden héten bemutatunk egy kerékpár típust, hogy el tudd dönteni, hogy Neked milyen kerékpár való. Az előző héten az gravel kerékpárokról írtunk, nézzük most a fitness bringák fontosabb tulajdonságait. 

/ 2019.02.28. 21:18

Sportdioptrizálás felsőfokon

Felmérések szerint hazánkban minden harmadik embernek szüksége lenne bizonyos fokú látáskorrekcióra, mégis a legtöbben egyáltalán nem hordanak sem kontaktlencsét, sem szemüveget sportolás közben – kockáztatva ezzel saját testi épségüket. 

/ 2019.02.27. 11:44

Gravel kerékpár

Az elkövetkező hetekben, egészen a tavaszi szezonkezdésig, minden héten bemutatunk egy kerékpár típust, hogy el tudd dönteni, hogy Neked milyen kerékpár való. Az előző héten az országúti kerékpárokról írtunk, nézzük most a gravel bringák fontosabb tulajdonságait. 

/ 2019.02.27. 09:34

Rudy Project Defender szemüveg - termékbemutató

A MÚLTBÓL MERÍTVE, A JÖVŐRE ÉPÍTKEZVE

BEMUTATJUK A DEFENDER SZEMÜVEGET 

Íme a szemüveg, mely külsőleg a múltat idézi, belsőleg viszont már a jövőt rejti. A 2019-es szezon egyik favoritja a vadonatúj  DEFENDER modell lesz.

/ 2019.02.24. 20:35

Hogyan állítsd be jól a sisakodat

Csak a megfelelően kiválasztott és viselt sisak “működik”, véd az elvárható módon. Egy nem megfelelő méretű és helytelenül beállított fejvédő nem csak nem óvja meg fejünket egy sérüléstől, de akár továbbiakat is előidézhet. Így mindenképp fontos pár percet rászánni a beállításokra. A helyes beállításokat a világhírű Rudy Project cég segítségével mutatjuk be.

/ 2019.02.23. 22:23

Rudy Project sisakok és szemüvegek - márkaismertető

A LEGENDA

Rudy Barbazza a 80-as évek elején a Hondának gyártott és szállított be alkatrészeket. Egy üzleti megbeszélés során - ami egy kocsmában zajlott le - a kezdetleges, a kerékpársportra alkalmatlan szemüvegekre, majd abból az asztal körül ülők által elképzelt ideális termékre terelődött a szó. Barbazza úr ekkor tett egy merész kijelentést, miszerint Ő könnyedén le tudná gyártani ezt az elképzelt szemüveget. 

Két héttel később az érintettek megtekinthették az első szemüveget... Mivel hatalmas sikert aratott, mindenki azt javasolta neki, hogy kezdjen sorozatgyártásba. Hát állítólag így kezdődött...

/ 2019.02.22. 09:24

A kerékpárunk tavaszi újraindítása: elő a pumpával, vödörrel!

Mi a MangoBike-nál télen is használjuk a bringáinkat, de vannak akiknek tavasszal indul újra a bicajos szezon. Nekik próbálunk most tanácsot adni, felsorolva a fontos tennivalókat, a kerékpár szezon előtti felkészítéséről.

/ 2019.02.20. 13:59

Országúti kerékpár avagy versenykerékpár

Az elkövetkező hetekben, egészen a tavaszi szezonkezdésig, minden héten bemutatunk egy kerékpár típust, hogy el tudd dönteni, hogy Neked milyen kerékpár való. Az előző héten a városi kerékpárról írtunk, nézzük most az országúti bringák fontosabb tulajdonságait. 

/ 2019.02.15. 08:21

Abus Bordo 5700/80 kerékpár zár termékbemutató

Korábbi cikkünkben már segítséget nyujtottunk a megfelelő kerékpár lezáró kiválasztásában, most a német Abus zárgyártó cég egyik legsikeresebb modelljét mutatjuk be.

/ 2019.02.12. 13:59

Városi kerékpár avagy a city bike

Az elkövetkező hetekben, egészen a tavaszi szezon kezdésig, minden héten bemutatunk egy kerékpár típust, hogy el tudd dönteni, hogy Neked milyen kerékpár való. Az előző héten a cross trekkingekről írtunk, nézzük most a városi bringák fontosabb tulajdonságait.  

/ 2019.02.06. 13:48

Cross trekking avagy a sportos túra kerékpár

Az elkövetkező hetekben, egészen a tavaszi szezon kezdésig, minden héten bemutatunk egy kerékpár típust, hogy el tudd dönteni, hogy Neked milyen kerékpár való. Az előző héten a trekkingekről írtunk, nézzük most miben más a cross trekking kerékpár és kinek ajánlott.

/ 2019.01.29. 15:54

Trekking avagy túra kerékpár

Az elkövetkező hetekben, egészen a tavaszi szezon kezdésig, minden héten bemutatunk egy kerékpár típust, hogy el tud dönteni, hogy Neked milyen kerékpár való. Az előző héten az össztelós Fullyról írtunk, most a trekking avagy túra kerékpár a soros.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza