Hivatalos Shimano Szervizközpont lett a MangoBike!

2023.04.20. 11:28

Örömmel számolunk be minden kedves Vásárlónknak és Barátunknak arról, hogy hatalmas megtiszteltetés érte a soproni MangoBike kerékpárboltot: 2023 márciusától hivatalosan is Shimano Service Centerként folytatjuk a bringák szervizelésével kapcsolatos tevékenységünket.

A globális Shimano Service Center hálózat teljes jogú tagjának lenni nem csupán elismerés, de egyben kihívás is. Amiből a legtöbbet természetesen a Vevőink tudnak majd profitálni. 

Hiszen mostantól már házon belül is rendelkezésünkre áll mindaz a rengeteg tudás és tapasztalat, amit a Shimano évtizedek alatt gyűjtött össze a megszámlálhatatlan mennyiségű alkatrész tervezése, gyártása és javítása során. Így immár mi is elsőkézből értesülhetünk minden újdonságról, illetve a még csak tervezés alatt álló technológiákról.

Mit jelent ez Számotokra?

Röviden annyit, hogy mostantól a MangoBike-ban még az eddiginél is magasabb színvonalú szerviz-kiszolgálásban részesülhettek.

A Shimano Service Center hálózat teljes jogú tagjaként látványszerviz dizájnnal várunk Benneteket, és kompletten felszerelkeztünk a Shimano valamennyi szerszámával és technológiájával. Így a Shimano legszigorúbb elvárásainak is megfelelő munka minden feltétele adott a MangoBike üzletében.

Ráadásul a raktárunkban is alaposan kibővült az azonnal elérhető Shimano alkatrészek száma, így még gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megjavítani a hozzánk érkező kerékpárokat.

Újabb mérföldkő a MangoBike életében

Mondanunk sem kell, hogy a Shimano-val való hivatalos együttműködés egy újabb meghatározó momentum a bringaboltunk életében, amire nagyon büszkék vagyunk. Jelen pillanatban mindössze 10 db hivatalos Shimano Service Center partner működik Magyarországon, ahol a megfelelő szaktudás mellett mindig a megfelelő szerszámokkal és alkatrészekkel történik a javítás, vagy karbantartás. Továbbá ahol a szakemberekkel szembeni legfőbb elvárás, hogy ne pusztán szerelők legyenek, hanem vérbeli kerékpárrajongók is. 

Egy Shimano Service Centerbe betérve biztos lehetsz abban, hogy ott nem csak „megjavítják” a kerékpárodat, hanem gondos szülőként törődnek is velük. Így tehát mi is mindent megteszünk azért, hogy mindig a legnagyobb figyelmet és a legjobb minőségű alkatrészeket biztosítsuk, Ügyfeleink pedig minél mihamarabb visszaülhessenek kedvenc bringájuk nyergébe. 

Ne feledjétek, a rendszeres rutinszerű karbantartás révén számos probléma még időben elkerülhető, így a váratlan és felesleges javítási költségek is kiküszöbölhetők. 

Magasan képzett szakembereink az alábbi szolgáltatásokkal állnak rendelkezésre:

  • Diagnózis és javítás
  • Felújítás és alkatrészcsere
  • E-bike ellenőrzés
  • Szerviz a nyaralás alatt 

A MangoBike-nál garantáltan kedvet kapsz a bringázáshoz!

Az ország egyik legismertebb bicikli boltjaként, több mint 30 éves tapasztalattal és naprakész, jól felkészült kollégákkal várunk Benneteket az értékesítés mellett szaktanácsadással, technikai tájékoztatással, és örömmel mutatjuk be bármikor a legfrissebb újdonságokat is.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza