Szerviz

MangoBike az értékesítés mellett a következő szerviz szolgáltatásokkal is  foglalkozik:

1. Új kerékpárok üzembe helyezése: A kerékpárgyártók, márkától függetlenül előírják, hogy kerékpárjaik csak szakszerűen beállítva kerülhetnek forgalomba, és csak abban az esetben vállalnak garanciát kerékpárjaikra, ha ez szaküzletben megtörtént, és a kerékpár garanciális  könyvében dokumentálva is van. Ezért minden kerékpár vásárlás esetén győzödj meg róla, hogy megtörtént-e a dátum,aláírás  és pecsét bejegyzése a kerékpár garanciális könyvében. Webáruházunkban és az üzletünkben vásárolt összes kerékpárt szakszerűen beállítva és dokumentálva adjuk át vásárlóinknak, ajándékként térítés mentesen. Bármely, más üzletben vásárolt  kerékpárt is üzembe helyezzük. Ez esetben külön térítési díj ellenében.

2. Garanciális szerviz: Új kerékpárok használata során keletkezett várható utánállítások (elsősorban az új fék- és váltóbowdenek természetes megnyúlásából adódó elállítódásokat ) és  az esetleges garanciális hibákat szervizünk megjavítja. 

Vásárlóinkat kérjük, hogy a gondtalan , örömteli kerékpározás érdekében , az üzembe helyezést követő 1. hónap után , és a 6. hónapban hozzák be a kerékpárt a szervizünkbe. Szervizes kollégáink ellenőrzik és megjavítják az esetlegesen felmerülő hibákat. Hogy még gondtalanabb legyen a kerékpározás, ezt a szolgáltatásunkat 1 éven keresztül ajándékként, ingyen kínáljuk vásárlóinknak.

3. Garancián túli szervíz: Minden vásárlónknak kívánjuk, hogy a nálunk vásárolt kerékpárod, hosszú éveken keresztül hibamentesen szolgáljon Téged. Abban az esetben, ha mégis meghibásodna  a kerékpárod, szervizünk továbbra is segítségedre fog lenni. Az üzletben kifüggesztett, tételes árlista alapján kerül kiszámlázásra a hiba megjavítása. A mai modern kerékpárok egyre bonyolultabb megoldásokkal működnek. Ezért nagyon fontos az a 25 éves szakmai tudás és gyakorlat, valamint a jó minőségű specifikus szerszámok megléte, amivel üzletünk rendelkezik. A nagyon igényes magyar és osztrák vásárlóink joggal várják el tőlünk, hogy tudásunk legjavát adjuk, és a féltett kerékpárjukhoz a legjobb minőségű szerszámokkal nyúljanak hozzá, jól képzett ,tapasztalt kollégáink. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai fejlődésre, így pl. többek között magyarországon ritka  Fox teleszkópok dealer szervize is vagyunk. Mindehhez hozzájárul, hogy Magyarországon kivételes módon egyetemi mérnőki diplomával irányított kerékpárszaküzlet vagyunk.

/ 2023.05.13. 11:48

A nagy tavaszi bringa-dilemma: kerékpárcsere vagy alkatrészcsere legyen?

Előző cikkünkben alaposan körbejártuk azt a kérdést, hogy mikor érdemes leginkább új kerékpár vásárlásban gondolkozni. Nem vitás ugyanis, hogy ha rendszeresen kerékpározunk, akkor egyrészt mi magunk is fejlődünk, másrészt közben a technika is csak egyre jobb lesz. Ráadásul az is könnyen megeshet, hogy szeretnénk valami új stílust kipróbálni, új, komolyabb kihívásokat teljesíteni.

Ebben a bejegyzésben most arról lesz szó, hogy meddig érdemes alkatrészcserével karban tartani kedvenc kerékpárunkat, és hol jön el az a pont, amikor a “facelifting” helyett már sokkal jobban megéri egy bringába beruházni?!

Ökölszabályként kijelenthető: ha nincs nagy gond, akkor az esetek túlnyomó többségében a kerékpárunk korszerűsítése költséghatékonyabb. 

Viszont néha egy régi kerékpár felújítása több időbe és több pénzbe kerül, mint egy vadonatúj kerékpár beszerzése. További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza