Komfortos trekking-kerékpárt keresel? Van két remek tippünk.

2021.08.09. 14:49

Ha hobbibringásként szeretnél magadnak egy komfortos és igazán jó ár/érték arányban kapható biciklit, akkor az alábbi cikkel szeretnénk kedveskedni, hogy megtaláld a Neked való legjobb választást!  
És mivel mi a Hölgyekre és az Urakra is egyaránt gondolunk, ezért egyből két nagyszerű modellt is alaposan górcső alá veszünk!



Mindkét bicikli az úgynevezett trekking, vagy ahogy sokan nevezik: a túrakerékpár kategóriát képviseli. Ez az egyik legsokoldalúbb felhasználású kerékpárfajta, hiszen aszfalton, betonon, de a könnyebb erdei terepeken, földúton is megállják a helyüket.

Tehát a városi közlekedés mellett hétvégi túrákra, kirándulásokra is tökéletesen alkalmasak. Sárvédővel, csomagtartóval és lámpákkal is fel vannak szerelve, de a praktikus kiegészítők mellett komfortos hajtást is biztosítanak: kényelmes üléspozícióban és testtartásban lehet őket tekerni.

Az alábbi videóban munkatársunk ”élőben” is bemutatja őket, így még könnyebb lehet az ismerkedés:

KROSS TRANS 5.0

A hazánkban különösen kedvelt Kross egy lengyel bingamárka, amely abban nagyon erős, hogy nagyszerű ár/érték arányban tud jó minőségű alkatrészekkel és kiegészítőkkel felszerelt, komplett kerékpárt biztosítani a számunkra. A videóban szereplő Kross Trans 5.0 is ilyen modell: városi kerékpározásra, könnyebb túrákra és élménybringázásra is ideális választás.

A bicikli váza alumíniumból készült, hidraulikus tárcsafékkel, agydinamós lámpákkal és 24-fokozatos Shimano Deore váltóval van felszerelve. A gyártó külön kiemeli az erős és stabil csomagtartót, amelyet 25 kg-ig garantáltan terhelhetünk, és amelyhez alaptartozékként jár a gumipók is! Ezenkívül amit mi még mindenképpen kiemelnénk az a felső-kategóriás, zselés nyereg (az olasz Selle Royal márka terméke) és alatta a teleszkópos nyeregcső. Ennek köszönhetően egyik legkényesebb testrészünket még a rázósabb, döcögősebb utakon is maximális biztonságban tudhatjuk - bizony ez is egy fontos szempont lehet az ideális túrabicikli kiválasztásához! Szóval, ha egy igazán kényelmes trekking-kerékpárt keresel, amely a munkbajárás mellett a hétvégi túrákon is nagyszerű élményt nyújt, akkor a Kross Trans 5.0 modellt nagyon jó szívvel tudjuk ajánlani!

CUBE TOURING EXC LADY

A Cube Touring EXC hölgyekre optimalizált verziója egy olyan modell, amely felszereltsége és kinézete alapján akár a luxuskategória alját is súrolja, mégis egy nagyon kedvező árú trekking kerékpár. Valóban egy ideális “mindenes” bringa, amelynek árát első ránézésre még az avatott szakértők is általában a duplájára saccolják!
A finom működésű és rendkívül megbízható Shimano Acera 3x9 sebességű váltó és az időjárásfüggetlen hidraulikus tárcsafék hatékony segítséget nyújt a mindennapokban. A dizájnos, modern fényezés és a füstszínű, áttetsző láncvédő a kategórián túlmutató diszkrét eleganciát sugall. A teljes hosszúságú sárvédők pedig segítenek szárazon maradni bármilyen úton.
A komfortos kényelemhez itt is jelentősen hozzájárul a zselés Selle Royal nyereg, a változtatható szögű kormányszár és az ergonómikus markolat. Az agydinamóról üzemelő Busch & Müller LED-es lámpák, a minőségi csomagtartó-sárhányó-kitámasztó elemek, vagy a reflexcsíkkal és defektvédelemmel ellátott Schwalbe Spicer külsők pedig tovább emelik ennek az amúgyis remek, női trekking kerékpárnak az élvezeti értékét!


Nézd meg aktuális trekking-kerékpár kínálatunkat és válassz kedved szerint!

Jó tudni:

 Kockázatmentes vásárlás a MangoBikenál

Mi nem csak ingyen szállítjuk ki az általad megrendelt kerékpárt (40 000 Ft feletti vásárlás esetén), hanem ingyen el is hozzuk, ha valamiért mégsem tetszene Neked: kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál.

 Ha nincs meg egyben az összeg, az sem baj! Nálunk már hitelre is vásárolhatsz! Részletek a termékek oldalán!

 

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza