Kockázatmentes vásárlás a MangoBike-nál: ha nem tetszik, ingyen elhozzuk!

2018.03.27. 15:42

Arról már korábban írtunk, hogy mennyi előnye van az interneten történő vásárlásnak, és mivel bicikliket, bicikli alkatrészeket árulunk, bemutattuk, hogy nálunk hogyan is történik ez. Sőt, egy videót is készítettünk arról, miként készítjük fel a megrendelt kerékpárt kiszállítás előtt. De mi a történik akkor, ha nem tetszik amit rendeltél?

Csak emlékeztetőül:

  • webáruházunkban a különböző szűrési, keresési lehetőségeknek köszönhetően kényelmesen, gyorsan megtalálod azt a bringát, amit keresel.
  • a rendelés és fizetés is rendkívül egyszerű és gyors
  • árgarancia: ha máshol olcsóbb a kiválasztott termék, mi is ugyan annyiért adjuk
  • kiszállítás, sőt 40 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
  • 15 napos elállási jog

Kiszállítás

Kevesen rendelkeznek akkora autóval, hogy csak úgy berakják a csomagtartóba a megvásárolt bringát, általában az autóra szerelt kerékpár szállítóval szállítják a bolttól hazáig. Ezt a vásárlás előtt fel kell szerelni az autóra, el kell vezetni a boltig, ott parkolni, esetenként parkolási díjat fizetni, a megvásárolt bringát felrakni, haza vinni, leszedni, a csomagtartót pedig leszerelni. Ezzel szemben az ingyenes kiszállítással rendelt bringát a futár oda teszi le, ahová mondod neki. Kell-e ennél több és jobb érv a kiszállítás mellett?

Elállás

Te is biztosan tudod, hogy az interneten vásárlókat a törvény külön védi, 15 napos elállási jogot biztosít számukra. Ez azt jelenti, hogy ha az interneten megrendelt áru nem tetszik, akkor 15 napon belül visszaküldheted a webáruháznak, és visszafizetik a megrendelt termék árát.

Viszont a visszaküldést Neked kell fizetned. De nem nálunk!

 Kockázatmentes vásárlás a MangoBike-nál: ha nem tetszik, ingyen elmegyünk érte!

Itt a tavasz, indul a bringa szezon, lehet, hogy Te is most akarsz új biciklit vásárolni? Nálunk kockázatmentesen megteheted, mert ha nem tetszik a megrendelt bicikli, csak egy telefonodba kerül, és mi ingyen elmegyünk érte, és elhozzuk. Annyi csak a kérésünk, hogy az eredeti csomagolásába tedd vissza, mire érte megy a futár. Ha a bringával minden rendben, a bringa árát visszautaljuk, vagy választhatsz egy másikat. Nálunk van választék!

  Így rendelj bringát

 

És ha véletlenül még sem tetszik, akkor szólsz nekünk, és ingyen elhozzuk.

 Ez a MangoBike kockázatmentes vásárlás.

Ha tetszik, kérlek oszt meg ismerőseiddel, de annak örülnék a legjobban, ha egy szuper bringát szállíthatnánk Neked.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza