Esőben bringázáshoz tuti tipp: Northwave Urbanite belebújós esőkabát

2021.11.26. 18:59

Ti is ismeritek azt a régi bicajos (vagy marketinges?) mondást, hogy a bringázáshoz nincs rossz időjárás csak rossz védőruházat? 

Korábbi cikkünkben már volt szó róla, hogy sokan kifejezetten “az év legbicajosabb évszakjának” tartják az őszt. Illetve hogy a hűvösebb időszakban a szabad levegőn végzett sportolás természetes módon erősíti az immunrendszerünket. Így az őszi, téli időszakban, még az ismét támadó korona-, influenza-, és egyéb vírusokkal szemben is jobban védettek lehetünk, könnyebben elkerülhetjük a betegségeket.

Esőben bringázni?? Csak semmi pánik!

Ahogyan a tapasztalt bringások mondják, két oka lehet annak, hogy valaki esőben bringázik. Az egyik, hogy valójában esze ágában sem volt megázni (hiszen amikor még nekivágott az útnak, nyoma sem volt esőnek), csak menet közben úgy alakult, hogy megérkeztek a felhők és eleredtek ez égi csatornák. A másik, hogy mindez tudatos választás eredménye volt, hiszen már eleve az indulásnál is esőben pattant fel a nyeregbe.

Valljuk meg őszintén, ez utóbbi már kifejezetten “fekete öves bringás” kategória, főleg azokra jellemző, akik egész egyszerűen nem bírnak és nem is akarnak leállni! Az első lehetőség viszont bárkivel és bármikor megtörténhet. Ezért nagyon fontos, hogy lehetőleg minden útra vigyünk magunkkal egy gyakorlatilag egy kulacs méretére összehajtogatható esőkabátot. Ami, ha nincs szükség rá, szépen el van csendben a zsák alján.Ha viszont a szükség úgy hozza, akkor villámgyorsan elő lehet kapni, bele lehet bújni és garantáltan megvéd minket a beázástól és a meghűléstől.

Szerencsére ma már a különféle gyártók jóvoltából elképesztő választék van őszi és kifejezetten téli biciklis felszerelésekből is, így profi minőségű esőkabátokat is bőven találunk magunknak!

A MangoBike tippje: a Northwave Urbanite esőkabát

Ajánljuk figyelmetekbe az alábbi videót, ahol ha 4 perc 30 msp köré tekertek, onnan láthatjátok részletesen és használat közben is bemutatva ezt a minden igényt kielégítő szuper, belebújós esőkabátot - ami a mi személyes kedvencünk és ajánlatunk is egyben. Ráadásul a webshopunkban is megtalálod, kifejezetten baráti áron!

Egyetlen mozdulattal bele lehet bújni, még akár sisakkal a fejünkön is. A fej részén három helyen is meg lehet húzni, így teljesen szorosan ráigazítható a sisakra - de ha különösen nagy a szembeszél, viselhetjük a kapucnit a biciklis kobak alá felvéve is.

Az ujjaknál és a derék résznél is vannak további “húzókák”, amikkel bármilyen körte, alma, homokóra, sütőtök, izompacsirta és topmodell stb... testformára is szépen rá lehet igazítani a kabátot. Szigorúan tesztelt, beázásmentes varrásokkal készült, hátul pedig rendkívül praktikus, ráadásul kifejezetten dizájnos fényvisszaverő elemekkel látták el. Ha neked is megtetszett, a webshopunkban kedvező áron is megrendelheted - teljes biztonsággal, mert ha mégsem lenne az igazi, 14 napon belül visszavesszük!

 Ne feledkezz meg a részletekről sem!

Ha szeretnél az őszi-téli időszakban is hódolni kedvenc sportodnak vagy időtöltésednek, válogass webshopunkban! Az alapvető őszi-téli ruhadarabok mellett számtalan egyéb kiegészítőt, pl. kesztyűt, kamáslit, csúszásmentes pedált, esővédő huzatot, de még az utánfutóra tehető esővédő burkolatot is választhatsz, és ne feledkezz meg a lámpákról és a sárvédőkről sem!

Élvezd az utat minden nap, let’s go Mango!

 Kockázatmentes vásárlás a MangoBikenál

Mi nem csak ingyen szállítjuk ki az általad megrendelt kerékpárt (40 000 Ft feletti vásárlás esetén), hanem ingyen el is hozzuk, ha valamiért mégsem tetszene Neked: kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál.

 Ha nincs meg egyben az összeg, az sem baj! Nálunk már hitelre is vásárolhatsz! Részletek a termékek oldalán!

 

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza