A lány a maszk mögött - A "Mutass példát" játékunk nyertese

2020.05.11. 12:55

Még április 9-én hirdettük meg a „Mutass példát! Mutasd meg, Te hogy bringázol koronavírus-járvány idején!” Facebookos játékunkat.

Nagyon sokan neveztetek a játékra, szuper képeket kaptunk.

Ahogy az egy biciklis versenynél is lenni szokott, a start után elhúzott a mezőnytől egy élboly, a verseny felénél pedig már csak két versenyző haladt fej-fej mellet, és szoros küzdelemben végül Kimba Hana lett a befutó. Őt mutatjuk most be Nektek.

Még április 9-én hirdettük meg a „Mutass példát! Mutasd meg, Te hogy bringázol koronavírus-járvány idején!” Facebookos játékunkat.

Nagyon sokan neveztetek a játékra, szuper képeket kaptunk.

Ahogy az egy biciklis versenynél is lenni szokott, a start után elhúzott a mezőnytől egy élboly, a verseny felénél pedig már csak két versenyző haladt fej-fej mellet, és szoros küzdelemben végül Kimba Hana lett a befutó.

 

Miután felvettük Hanával a kapcsolatot, megkértük, hogy meséljen magáról pár szóban, mondja el, ki ő, hol dolgozik, hol, mikor bringázik.

MangoBike:  Hol élsz, mit csinálsz, mennyit szoktál naponta bringázni?

A Balaton dél-nyugati csücskében Balatonszentgyörgyön élek, közigazgatásban dolgozom, Közös Önkormányzati Hivatalt vezetek. Ha tehetem, mindennap bringázom, hétközben általában 30-35 km/nap távot, hétvégén picit többet 55-80 km közötti naponta.

MangoBike:  Milyen biciklid van?

A téli időszakban egy épített Merida monuntain bike-al közlekedem, de amikor már az időjárás is megengedi, átülök egy Merida Reacto 905 országúti bringára.

MangoBike:  Merre szoktál tekerni?

Mint ahogy írtam, hogy a Balaton dél-nyugati csücskében élek, ezért általában Keszthely felé, az északi parton bringázom, kedvenc helyem a Balatongyöröknél a Soós öböl. A déli parton a kiépített kerékpárút hiánya miatt ritkábban járok. Napi rendszerességgel 5 éve kezdtem el bringázni, két évben részt vettem a Tour de Pelso-n, illetve magyarországi tavaink megkerülésén.

MangoBike:  ha már megemlítetted a tókerülést. Neked melyik tó a kedvenced?

Balaton, Fertő-tó, Tisza-tó, Velencei-tó Deseda. A kedvencem igazából a Tisza-tó, ahol legkiépítettebb a kerékpáros infrastruktúra. De mindegyik tókerülés csodálatos élményekkel gazdagított, mert a biciklizésen kívül a másik hobbym a természetfotózás, így annak is tudok hódolni a tókerülések alatt.

 Bringáz biztonságosan

bringázz biztonságosan

Köszönjük szépen Hanának, hogy ennyit elárut magáról, és mindenkinek, aki részt vett a játékban, és biztonságosan kerékpározik a járvány ideje alatt.

 

Kapcsolódó linkek:

Merida kerékpárok webáruházunkban: gyerekbicikliktől a felnőtt kerékpárokig

Ezzel segítjük most a vásárlásod:

  Maximális óvintézkedés, és higiénia (link)

   Kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál

Mi nem csak ingyen szállítjuk ki az általad megrendelt kerékpárt (40 000 Ft feletti vásárlás esetén), hanem ingyen el is hozzuk, ha valamiért mégsem tetszene Neked: kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál.

 Ha nincs meg egyben az összeg, az sem baj! Nálunk már hitelre is vásárolhatsz!


Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza