Idén először a Kékestetőre is feltekert a „Mutasd meg magad!” játékunk győztese

2021.11.24. 18:06

Emlékeztek még? Az októberben meghirdetett “Mutasd meg magad és a bringád” Facebook-játékunkban az volt a feladat, hogy készítsetek egy fotót magatokról és a bringátokról a csodás őszi természetben
Ez a játékunk is rendkívül izgalmas volt, és mindannyiunk számára örökre emlékezetes marad az a rengeteg szuper fotó, amiket beküldtetek. Ahogy mostanában egyre hosszabbá válnak az esték, és egyre csípősebbé a reggelek, jól esik előkapni ezeket a szívmelengető emlékeket és visszaidézni az őszi bringatúrák legszebb pillanatait! A játék győztesét Cselőtey Edinát kértük, hogy meséljen magáról egy kicsit, hol él, hol dolgozik, merre bringázik a legszívesebben.

Fogadjátok szeretettel ezt a mini-interjút:

MangoBike:  Hol élsz, mivel foglalkozol, mennyit szoktál naponta bringázni?

Edina: Budapesten élek, egy jól ismert, nagy nevű vállalatnál dolgozom HR területen. A sok munka miatt sajnos hétköznap csak ritkán jut időm bringázni. A hétvégéket viszont igyekszem 100 %-ig kihasználni, és amikor csak az időjárás engedi, tekerni egy jót a szabadban!

MangoBike:  Miért kezdtél el biciklizni? 

Edina:  A helyzet az, hogy igazából valamilyen szinten a gyerekkorom óta az életem része a bringázás. Akkoriban ez elsősorban még a barátokkal vagy a testvéremmel való időtöltés volt. Most, ahogy "telnek az évek", egyre inkább előtérbe kerül, hogy az egészségem megőrzése miatt, a szabad levegőn való kikapcsolódás miatt és a természethez való közelség miatt bringázom. Nagyon szeretem ezt a sportot, mert mindig is sportoltam valamit, ha nem is versenyszerűen, és nem utolsósorban azért is, mert szeretek aktívan élni.

MangoBike: Milyen biciklid van és merre szoktál leggyakrabban tekerni?

Edina: Jelenleg egy Wilier GTR országúti bringával hajtom a km-eket. És mivel Budapesthez a Pilis-hegység van a legközelebb, így főként a Pap-rét, Dobogókő, Szentendre, Visegrád, Dunakanyar, vagy a Naszály-hegy felé veszem az irányt. De nagyon szeretem a Balaton-felvidék és gyermekkorom kedvenc helyszíne, a Zemplén-hegység tájait is. Büszkén számolhatok be arról, hogy idén először sikerült feltekernem a Kékestetőre is, ami már nagyon régóta egy bakancslistás program volt a számomra!

MangoBike:  Ha már megemlítetted a tónál való biciklizést. Neked melyik tó a kedvenced?

EdinaAhogyan említettem is, a tavak közül természetesen a Balaton, és annak is inkább az északi része, a Balaton-felvidék. De többször tekertem körbe már a Velencei tavat is, amikor még egy Gepida trekking kerékpárt hajtottam. Bringázásnál én általában nem szeretem a nagyobb tömegben való tekerést, ezért inkább csak olyanokkal bringázom, akikkel már jól ismerjük egymás szinte minden mozdulatát. Állandó bringapartnerem egy nagyon régi jóbarátom. Persze vettem már részt  külföldi bringatúrán is, például Toszkánában kétszer is.

MangoBike: Végül pedig, mit üzensz a bringásoknak?

Edina:  A bringásoknak azt üzenem hogy élvezzék a bringázás minden pillanatát, a közlekedési szabályok betartásával természetesen, vigyázzanak magukra és másokra is, a jó sisak használata elengedhetetlen!!!!! Hátszelet mindenkinek! :)

MangoBike: Köszönjük szépen Edina a remek beszélgetést! Jó hátszelet és jó egészséget Neked is!

   Kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál

Mi nem csak ingyen szállítjuk ki az általad megrendelt kerékpárt (40 000 Ft feletti vásárlás esetén), hanem ingyen el is hozzuk, ha valamiért mégsem tetszene Neked: kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál.

 Ha nincs meg egyben az összeg, az sem baj! Nálunk már hitelre is vásárolhatsz!


Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza