Woom gyerekkerékpárok

2021.03.08. 15:34

Elcsépelt közhelynek tűnhet, de akkor is igaz: ha a gyerekeddel szeretnéd megszerettetni a biciklizést, akkor ahhoz jó minőségű kerékpár szükségesPersze úgy is megtanulhat bárki bringázni, ha két fa kerék közé rögzített seprűnyélen gyakorol, emlegetik is az öregek, hogy “bezzeg az én időmben”, csak persze az élmény és a kedv teljesen más lesz.



A világ legkönnyebb kerékpárja

Ezt a minőséget tűzték zászlajukra, amikor a Woom bringákat készítették, ami egy kifejezetten gyerekek számára tervezett, minden ízében a tökéletességre törekvő kerékpár-család, ami 6 különböző méretben kapható, kezdve a legkisebbeknek szánt a futóbringától a 10-14 éves korosztálynak szánt 26"-os méretű bicikliig.

A minőségi élmény egyik legfontosabb eleme a kerékpárok esetében a bicikli össztömege, ahol a Woom kiemelekedőt alkotott: a 3 és 5 évesnek szánt kategóriában, elnyerte a világ legkönnyebb kerékpárja címet.
A legkisebbeknek szánt futóbringa mindössze 3,2 kg, a 3-5 éveseké 5,3, de még a 10-14 éveseknek való 26"-os méret is csak 9,1 kg.
A Woomnál felismerték, vagy szerintünk inkább alaposan kikutatták, hogy nem mindegy, hogy elinduláskor, vagy egy esetleges boruláskor mekkora súly nehezedik a felnövekvő generáció vállára. És persze az sem, hogy ha a gyermek megmakacsolja magát, márpedig megfogja, akkor milyen nehéz terhet kell a pórul járt szülőnek hazáig cipelnie.

Egyszerűen jól néz ki

A Woom kerékpárok megjelenése egyszerű, vagány és vidám, piros, kék, sárga, zöld és lila színben érhetők el, mellőzve minden aktuális hercegnős, szuperhősös dizájnt. Ha Neked, pontosabban gyerkőcödnek mégis hiányoznak ezek a díszek róla, néhány matrica felhelyezésével gyorsan pótolhatod.
De nem csak mi állítjuk, hogy jól néznek ki ezek a bringák, mert a Woom kerékpárok többek között a reddot design-, German Design Gold- és Bicycle Brand Contest díjakat is kiérdemelték.

Kérhető “extrák”

Egyéni igény alapján kérhető rá sárhányó, csomagtartó, kulacstartó, de pótkereket hiába keresnél hozzá (legalábbis gyárit), mivel a Woom filozófiája szerint a kerékpárok kellően könnyűek és igényesen kidolgozottak ahhoz, hogy pótkerék nélkül megtanulható legyen velük a kerékpározás.
Kérhető hozzá viszont kitámasztó, biztos azért, mert az olyan felnőttes, komoly dolog.

 Woom kerékpárok webáruházunkban:

🚲 Woom 2 14"

Gyermek 3–4,5 év,  95–110 cm Max 60kg

🚲 Woom 3 16''

Gyermek 4 - 6 év, 105 - 120 cm, max 60 kg

🚲 Woom 4 20" 2021

Gyermek 6 - 8 év, 115 - 130 cm, max 60 kg

🚲 Woom 5 24" 2021

Ezen gyerekbiciklin a menetdinamika már a felnőttekéhez közelít. A 8-sebességes váltóval a gyerekek kiválóan fel vannak készülve az önálló biciklis kalandokra is

 Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza