Üzletünkben a külső felújítás ideje alatt is szeretettel látunk Benneteket!

2022.05.16. 12:42

Tudjátok, immár több mint 20 éve, hogy 2001. áprilisában Sopronban megnyitottuk  az ország egyik legnagyobb és legkorszerűbb kerékpáros áruházát. Olyan volt, mint amilyennek álmainkban elképzeltük: tágas, modern és tele csupa jó bringával, illetve minden egyéb kiegészítővel (ruházattal, sisakokkal, alkatrészekkel, kütyükkel stb…), ami a kerékpározáshoz kell. 



Az elmúlt 20 év során azonban sok minden változott, ezért most a soproni szaküzletünk megújul, hogy ismét a legmodernebb és a legszebb legyen az egész országban. Örömmel jelentjük, hogy a beltér már elkészült!

Gyertek el és teszteljétek le, hogy tényleg az ország legszebb bringaboltja-e a MangoBike! 

A célunk az volt, hogy az ország legnagyobb és legszebb boltja legyen a MangoBike soproni üzlete. Ha erre jártok, nyissatok be, és teszteljétek le, hogy sikerült-e elérni a célunkat! És ha tetszik, amit láttok, megköszönjük, ha a Facebookon is megemlítitek két mondatban! ;)

Most a külső felújítás zajlik - de a legnagyobb bringaválasztékot belül találod - na és az online felületünkön!

 Megújult üzletünk kívülről most még fel van állványozva, azonban mi természetesen a külső munkálatok alatt is nyitva vagyunk és szeretettel várunk minden bringabarátot az ország talán legnagyobb és legmegbízhatóbb választékával!

Nem vagyunk meglepve, ha szinte sehol az országban nem találsz 2022-es bringa modelleket - hiszen jól tudjuk, milyen hatalmas zavarok keletkeztek az ellátási láncokban. Nálunk viszont a legújabb 2022-es bringák közül is szép számmal találsz kedvedre valót! Továbbá a legmenőbb, legjobb elektromos kerékpárokkal is várunk és ugye tudod, most ezek közül jópárat állami támogatással (180 000 Ft-tal olcsóbban) is megvásárolhatsz.

Ha szeretnél állami támogatással elektromos kerékpárt venni a MangoBike választékából, akkor itt találsz további fontos és hasznos tudnivalókat!

Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani!

Az osztrák határ közelsége egyszerre áldás és persze nehézség is. A minőségre felettébb igényes  „sógorok” miatt üzletünknek nem csupán a beltartalom és a minőség tekintetében kell felvennie a versenyt a nyugat-európai színvonallal, de bizony a “külcsíny “ tekintetében sem adhatjuk alább. A jó hír viszont, hogy ebből a versenyből általában a hazai vevőink is csak profitálni tudnak. Ezért lettünk nemcsak választékban, hanem ár-érték arányban és szakmai hozzáértésben is vezetők.

Sőt, ezért nyitottuk meg 2015-ben a minden igényt kielégítő webáruházunkat is.  A MangoBike webáruház még szélesebb termékpalettával rendelkezik. Gyakorlatilag minden olyan termék, amely Magyarországról elérhető, rövid határidővel megrendelhető nálunk.

100 napos visszaküldési garancia a MangoBike-nál!

A magyarországi törvények úgy rendelik, hogy 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad és visszaküldheted webáruházunkba  a nem kívánt terméket. 

Mi azonban 100 %-osan megvagyunk győzödve a termékeink minőségéről, ezért felajánljuk, hogy 100 naptári napig is tartjuk az ingyenes visszaküldési lehetőséget. 

 Online felületünkön a különböző szűrési, keresési lehetőségeknek köszönhetően kényelmesen, gyorsan megtalálod azt a bringát, amit keresel. Ha biciklit vásárolsz, de még sem tetszik, hívj vagy írj14 napon belül, és elküldjük érte a futárt és ingyen elhozzuk.

 Itt a jó idő, teljes erővel indul a bringa szezon. Lehet, hogy Te is most akarsz új biciklit vásárolni? 



 Ha nincs meg egyben az összeg, az sem baj! Nálunk már hitelre is vásárolhatsz! Részletek a termékek oldalán!

 Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

  

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza