Teljes nyitvatartási időben várunk szeretettel

2021.03.08. 16:25

A hétfőtől hatályba lépő kormányrendelet szerint üzletünk Március 8. - Március 22. között is nyitva tarthat! Bátran gyere be hozzánk: vigyázunk magunkra és RÁD is.

👉 Folyamatos a nyitvatartásunk a járványügyi szabályok betartása mellett.

Vigyázunk magunkra, vigyázunk Rád!

A MangoBikenál nem „csak” kollégák vagyunk, hanem igazi csapat. Mindenkinek vannak otthon idős szerettei is, akikre fokozottan vigyáznunk kell, ezért vigyázunk egymásra. Kézfertőtlenítőt használunk, kesztyűt és maszkot, és figyeljük a híreket, hogy vigyázzunk Rád is, azzal, hogy minél biztonságosabbá tesszük szolgáltatásunkat.

Gyerekek, családtagok

Ha lehet, egyedül gyere vásárolni, ne a gyerekkel, ne a családdal. Ez alól csak akkor tegyél kivételt, ha ki kell próbálni, fel kell próbálni valamit.

Mindenkit várunk a teljes nyitvatartási időben.

Személyes átvétel – kérlek, így gyere a boltba

A boltban is átveheted megrendelésed. Mindannyiunk egészsége érdekében az alábbiakra kérnénk, ha bejössz hozzánk:

👉 Kérlek, hogy csak abban az esetben gyere, ha tünetmentes vagy.

👉 Mi a boltban maszkot fogunk viselni, hogy vigyázzunk Rád, kérlek, tedd Te is ezt, gyere maszkban, mi nem fogunk Rád furcsán nézni.

👉 Ha nem szeretnél bejönni a boltba, azt is megértjük, semmi probléma. Telefonálj, és kivisszük a bolt elé a megrendelésed.

👉 A készpénz is terjesztheti a vírust, ezért fizess inkább kártyával!

 Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza