Teljes nyitvatartási időben várunk szeretettel

2020.04.03. 11:57

A kerékpárboltok nem tartoznak a felosztott időbeosztású nyitvatartási rend betartására, ami az élelmiszer üzletekre, drogériákra, piacokra és gyógyszertárakra vonatkozik. Bátran gyere be hozzánk: vigyázunk magunkra és RÁD is.

A kerékpárboltok nem tartoznak a felosztott időbeosztású nyitvatartási rend betartására, ami az élelmiszer üzletekre, drogériákra, piacokra és gyógyszertárakra vonatkozik. Bátran gyere be hozzánk: vigyázunk magunkra és RÁD is.

bicikli bolt nyitva tartás

Az élelmiszer üzletek, drogériák, piacok és gyógyszertárak látogatásának látogatási szabályozása, azaz 

  • a 9.00 - 12.00-ig csak a 65 év felettiek
  • míg 12.00 - 15.00 a 65 év alattiak 

látogathatják a vásárlók. 

A MangoBike üzleteire ez nem vonatkozik, azaz bármilyen idősávban bejöhetsz hozzánk személyesen is.

Gyerekek, családtagok

Ha lehet, egyedül gyere vásárolni, ne a gyerekkel, ne a családdal. Ez alól csak akkor tegyél kivételt, ha ki kell próbálni, fel kell próbálni valamit.

Tehát 65 év felett és alatt is mindenkit várunk a teljes nyitvatartási időben 9.00-15.00 között a következő bekezdésben leírt feltételek szerint.

Vigyázunk magunkra, vigyázunk Rád!

Mi itt a MangoBikenál nem „csak” kollégák vagyunk, hanem igazi csapat, és mindenkinek vannak otthon idős szerettei is, akikre fokozottan vigyáznunk kell, ezért vigyázunk egymásra. Kézfertőtlenítőt használunk, kesztyűt és maszkot, és figyeljük a híreket, hogy vigyázzunk Rád is, azzal, hogy minél biztonságosabbá tesszük szolgáltatásunkat.

viselj maszkot a bicikli boltban

Személyes átvétel – kérlek, így gyere a boltba

A boltban is átveheted megrendelésed. Mindannyiunk egészsége érdekében az alábbiakra kérnénk, ha bejössz hozzánk:

  1. Kérlek, hogy csak abban az esetben gyere, ha tünetmentes vagy.
  2. Mi a boltban maszkot fogunk viselni, hogy vigyázzunk Rád, kérlek, tedd Te is ezt, gyere maszkban, mi nem fogunk Rád furcsán nézni.
  3. Ha nem szeretnél bejönni a boltba, azt is megértjük, semmi probléma. Telefonálj, és kivisszük a bolt elé a megrendelésed.
  4. A készpénz is terjesztheti a vírust, ezért fizess inkább kártyával!

Foglalj időpontot

A Facebook oldalunkon a Foglalás most gombbal időpontot is foglalhatsz, így sokkal kisebb az esélye annak, hogy sorba kelljen állnod.

Itt találod az időpontfoglalás gombot:

bicikli bolt időpontfoglalás

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza