Legjobb tippünk a 800 Ft-os benzinár kivédésére

2022.03.28. 16:07

Az európai országok jó részében (pl. Németország, Anglia, Horvátország, Franciaország, Svájc,...) 1 liter 95-ös normál benzin ára kb. 2 euró, Dániában, Hollandiában, Norvégiában még ennél is több. Vagyis, ha nem lenne nálunk éppen benzinár-stop (ami nyílvánvalóan egy ideiglenes választási kormányfogás), akkor bizony nagyjából 700-800 Ft között lenne itthon is egy liter üzemanyag. 

A rossz hír, hogy a benzinár-stop nem tartható örökké. A jó hír, hogy tudsz ellene védekezni!



Gyűjtsd a kilométereket, és spórolj rengeteget!

A legegyszerűbb módja annak, hogy nevetve legyinthess majd a rakéta-üzemmódba kapcsoló üzemanyag költségekre, és a minden egyes tankolás után magukat kirabolva érző autósokra… a bringázás!

Ha eddig még nem éreztél kellő késztetést arra, hogy te is nyeregbe pattanj, akkor a horrisztikusan hangzó benzinárak mellé adunk egy sokkal pozitívabban hagzó érvet is: egy szuper csapat része lehetsz! :) 

Mi, a MangoBike lelkes közössége évről-évre egyre nagyobb sikerrel rendezzük meg az úgynevezett “kilométer-gyűjtő játékunkat”. Az eddigi évek sikerét és a visszajelzéseiteket látva, nem lehetett kérdés, hogy idén is újra így teszünk. Szándékosan nem versenynek hívjuk, hiszen sem az idő, sem a sebesség nem számít. Az egyetlen cél, hogy a csatlakozáskor meghatározott kilométer számot (pl. 5000 km), próbáld elérni, sőt akár meg is haladni december végére.

A győztes címet pedig mindenkinek kiosztjuk, akinek ez a cél sikerül! 

Neked nincs más dolgod, csak tekerni és beküldeni minden hó elején Messengeren a kilométereket. A játék szabályait megtalálod ebben a leírásban!

 Miért tekerj velünk?

Van még további számos remek érvünk, szóval azért (is) tekerj velünk…

  • Mert egy fantasztikus, összetartó és őszinte, baráti közösség tagja lehetsz, akik erőt adnak a tekeréshez.
  • Itt csak az számít, hogy Te jól érezd magad, és minden nap tekerd magad egyre boldogabbra.
  • Ha Facebookon megosztod, akkor egy ország-világ látja majd, hogy mennyit bicikliztél. Hidd el, nagyon menő érzés lesz! Te pedig láthatod, hogy hol tartasz az általad kitűzött célok elérésében.
  • Ha jól haladsz, örülhetsz, büszke lehetsz magadra. Ha kicsit elfáradtál, majd a többiek bátorítanak!

Támogatjuk a bringásokat!

Ezért nem csak ingyen szállítjuk ki az általad megrendelt kerékpárt (40 000 Ft feletti vásárlás esetén), hanem ingyen el is hozzuk, ha valamiért mégsem tetszene Neked: így lesz teljesen kockázatmentes a vásárlás a MangoBikenál.

Ha Te is unod az elliptikus trénert, a futógépet, meg a szobabiciklit, és vágysz inkább a szabadba, csatlakozz a játékhoz!

 Jelszavunk: “Gyűjtsd a kilométereket, spórolj rengeteget és tekerd magad boldogra!”



Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza