Kilométergyűjtő csapatunk tagja: Sás Róbert (riport)

2020.09.09. 17:58

Április 1 óta fut kilométer gyűjtő „játékunk”, amiben már 13-an vesznek részt, azaz küldik rendszeresen a kerékpárral megtett  kilométereket. Azért tettem idézőjelbe a „játékot”, mert ez nem az a klasszikus csinálj valamit és nyersz, vagy sorsolunk és nyersz játék, mert itt nincsen nyeremény. Itt az adja a plusz élményt, hogy egy csapatban tekersz, de úgy hogy fizikailag távol vagytok egymástól. A csapatban van hivatásos, a válogatott keretre készülő profi is, és van háziasszony, aki csak a munkába teker, de azt minden nap. Mindenki más okból biciklizik, de egy közös bennük, életmódjuk része már a kerékpározás. Reméljük példájuk sokakat segít abban, hogy elkezdjék ezt a sportot, és idővel szemléletet, életmódot váltsanak.

Most Sás Róbertet mutatjuk be, Nektek, és mivel a kilométergyűjtő csapat tagjai nem ismerik egymást, így a csapattagoknak is.

Kérlek, mutatkozz be, hol élsz, hány éves vagy?

Sás Róbert vagyok, 43 éves, Gyulán élek 14 éve lakótelepen, de vidéken kertes házban nőttem fel. Békéscsabán dolgozom a Linamar PPM-ben mint cnc gépkezelő és programozó.

Kerékpárom egy Trek 4300 Disc, ami már több módosításon esett át. A legutolsó módosítás alkalmával kapott egy új Deore 10-es sort, egy HG95-ös láncot, egy BRM-T8000-es hátsó váltót hozzá, egy 6000-es váltókart Sp40-es bowden külsővel.

Egyedül, vagy társaságban szoktál inkább biciklizni?

Én általában egyedül túrázgatok.

Békéscsaba közel van Gyulához, csak 18,6 km a távolság. Bringával jársz dolgozni?

Nem, munka mellett biciklizem, amikor tehetem tekerek, hol többet, hol kevesebbet, de 20 km alatt el sem indulok.

 

Köszönjük szépen Róbert!

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza