Karácsonyi ajándék ötletek kerékpárosok számára

2019.12.14. 15:31

Jön a karácsony, és mindenki elkezd őrülten gondolkodni, hogy mivel lephetné meg szeretteit, barátait, munkatársait. 

De mi van, ha kerékpárost szeretnénk meglepni?

A következő 10-es listába olyan kiegészítőket és ajándékötleteket szedtünk össze, amelyekkel lehetetlen, vagy legalábbis nehéz mellélőni: 

1. Kerékpáros zoknik

A tipikus amcsi filmekben nyílik a doboz, és az aljáról egy csúnya zokni néz vissza a főhősre, aki udvarias mosollyal, és nagy öleléssel köszöni azt meg. Az amcsik, meg a filmjeik már csak ilyenek. De magyarként is nézzünk mélyen magunkba: miért adnánk egy hagyományos zoknit, ha biciklist is lehet választani? Na, ugye?

2. Nyakmelegítő / csősál

Ha zokninál egyedibb ajándékra gondoltál, akkor javasoljuk a nyakmelegítőket, amelyek a téli hidegben mindig védik a nyakat, illetve ahhoz nem túl vastagok, hogy korlátozzák a mozgást. 

3. Kulacstartó

Egy újabb hasznos apróság a kulacstartó, amelyet mindenféle kivitelben készítenek. Az árak anyag használattól függően változnak, így ha ismerjük a célszemély igényeit, akkor megtalálhatjuk a számára legmegfelelőbbet.

4. Külső gumi

Nem a világ legkreatívabb ajándéka, de egy vérbeli bringás legfontosabb eszköze egy hibátlan külső. Ár-érték arányban ez az ajándék a legkifizetődőbb, hisz ennek az alkatrésznek a legnagyobb teljesítmény befolyásoló képessége.

5. Kerékpáros akkumulátor

A mai világban egy hosszú etap közben lemerülhetnek az elektromos kütyük. Ezt elkerülendő meglephetjük a biciklisünket egy kerékpárra rögzíthető külső akkumulátorral. A gumírozott borítás védi a fényezést, a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően bárhol elhelyezhetők. 300 alkalommal tölthető, kizárólag kimeneti USB (5V 1A), 200 gramm súlyú és 105 x 55 x 32 mm méretű.

6. Sisak

A biztonság mindennél fontosabb, így mi is lehetne jobb ajándék, mint egy sisak, amelyik illik a leendő tulajdonosához.

7. Táska

A kerékpáros élet egyik gordiuszi csomója a csomagszállítás: egy-egy nagyobb túra előtt végig kell gondolni, hogy mit vihetek magammal, mekkora lehet a súlya, mekkora lehet a csomag? 

Webáruházunkban a felhasználási cél szerinti csoportokban találod a táskákat:

Ha túl nagynak érzed a választékunkat, vedd fel velünk a kapcsolatot, és munkatársunk örömmel segít megtalálni a megfelelő ajándékot. 

Ha nincs jobb, ezek jöhetnek

Breaking Away, azaz Start két keréken film

A biciklis társadalmat nem szolgálták ki annyira filmekkel, így azzal kell beérni, ami van. A Start két keréken című film jó ajándék lehet, hiszen ez egy igazi klasszikus, amely kombinálja a régi stílusú kerékpározást és a hozzá kapcsolódó kortalan történeteket. Ráadásul nem csak kerékpár fanatikusoknak ajánlott. 

Szerszámkészlet

Egy kerékpárosnak mindenre fel kell készülnie, így egy esetleges meghibásodásra is, ezért jó ha van nála szerszámkészlet. Azt sem szabad elfelejteni, hogy korlátozott hely áll rendelkezésre, ezért olyan csomagot kell találni, amelyik kis helyen elfér, minőségi és csak nélkülözhetetlen szerszámokat tartalmaz. Sok esetben találkoztunk már olyan készletekkel, amelyek bármilyen feladatra alkalmatlanok voltak.

Topeak Ratchet Rocket Lite DX készlet minden igényt kielégít. A csomag tartalma lefedi a legtöbb feladatot, amit egy váratlan meghibásodás okoz. Emellett kis helyen elfér. Ezzel (no meg egy zoknival), biztosan nem lövünk mellé.

 Kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál

Mi nem csak ingyen szállítjuk ki az általad megrendelt kerékpárt (40 000 Ft feletti vásárlás esetén), hanem ingyen el is hozzuk, ha valamiért mégsem tetszene Neked: kockázat mentes vásárlás a MangoBikenál.

 Ha nincs meg egyben az összeg, az sem baj! Nálunk már hitelre is vásárolhatsz!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza