Eső, szél és hideg ellen is biztonságban - Northwave kerékpáros ruházatban

2022.02.22. 19:35

Fázol tekerés közben? Trendi téli bringás ruhatárat szeretnél? Az olasz Northwave a világ egyik legmenőbb kerékpáros ruházati márkája, amely tetőtől-talpig felöltöztet a hidegebb hónapokban is: a speciális cipőktől és kamásliktól kezdve a technikai sapkákig és fejpántokig. 

Az első tavaszi napsugarak még gyakran csalókák, az árnyékos, vagy magasabban fekvő helyek hűvösek, pláne, ha sebesség és menetszél is társul hozzá. És bár elsőre jó ötletnek tűnhetne magadra venni az utcai ruhatárad melegebb darabjait, hogy egymás alá/fölé véve próbálj védekezni a hideg ellen… ettől a garantált kudarc élménytől szeretnénk mindenképpen megkímélni! Hamar rá fogsz jönni, hogy bizony a szél átsüvít több “normál” rétegen is, vagy már az első emelkedőnél tocsogósra izzadsz a pamut pulcsidban, ami utána vizesen hűti jéggé a testedet.

Ha viszont jó minőségű ruházattal vágsz neki a tekerésnek, akkor nem kell állandóan oda-vissza öltözködni. Nem véletlenül növekszik a technikai ruházat népszerűsége az elkötelezett sportbarátok és a teljesen amatőr bringázók közt is. Egy modern, szélálló dzseki vagy egy „lélegző” aláöltözet nem sznob luxus, mert a pénzedért a szabadban való mozgás teljes örömét és az egészséged biztonságát kapod cserébe az időjárástól függetlenül.  

A Northwave segítségével most végigvesszük a legfontosabb bringás ruházati kellékeket, amelyekkel a hűvösebb téli és tavaszi napokon is biztonsággal hódolhatsz a kerékpározás örömeinek. 


“A hegy a vérünkben van” - így szól a Northwave szlogenje, és valóban az olasz cég főhadiszállása az Alpok lábánál van, így a legújabb termékeiket konkrétan a hófödte hegyekben tervezik és tesztelik. A világszerte elismert márka mindig is az alpesi örökséget meghatározó értékeket képviselte: azaz innováció, minőség, odafigyelés a részletekre, teljesítmény, kifinomult design és fenntartható fejlődés. 

Figyelem, a MangoBike webshopjában most ezekre a felszerelésekre 8% extra kedvezményt is kapsz!

1. Válassz profi aláöltözetet

Kezdjük az alapoknál: ha jó minőségű aláöltözetben vágsz neki az útnak, az segít szárazon és melegen tartani a tested. Fontos, hogy lélegző, technikai anyagból készüljön, ami szó szerint elvezeti a testedről az izzadságot, majd kívül elpárologtatja. Így nem kell a saját izzadságodban úszva fagyoskodnod, hanem mindig kellemesen, szárazon marad a bőröd.

Tuti Tippünk: Northwave Surface hosszú ujjú, unisex aláöltözet


Kiváló minőségű, membrános anyagból, amely elvezeti a nedvességet a testedről. Hamar szárad és kellemesen melegen tart. Elősegíti a helyes vérkeringést és a sejtek megfelelő oxigénellátását is. 

 

2. Összehajtható mellények és végtagmelegítők

Átmeneti időben remek szolgálatot tesznek ezek a kicsire összehajtható mellények, láb-, térd- és karmelegítők. A menetszélnek legjobban kitett karra, térdre és a mellkasra érdemes különösen is odafigyelni.

Tuti Tippünk: Northwave Easy karmelegítő

Rugalmas, puha, softshell, belül bolyhos anyagból, fényvisszaverő betétekkel.

3. Szélálló membránnal védett esőkabátok és dzsekik

Ha esőben kell tekerned, életmentő lehet egy szélálló membránnal is ellátott profi esőkabát, vagy dzseki. Ezekből is léteznek „lélegző” változatok, amik megakadályozzák a befülledést.

Tuti Tippünk: Northwave Extreme Total Protection téli dzseki


-10 °C-ig biztos védelmet nyújtó, profi versenydzseki. 3 rétegű, 10 000 mm-ig vízálló, lélegző, nagy mozgásszabadságot biztosító technikai anyagból, rugalmas H2O Flex membránnal, 3 hátsó zsebbel, 360°-ban elhelyezett fényvisszaverő betétekkel. 

4. Szél- és vízálló, softshell nadrágok

A professzionális téli nadrágok ugyanúgy szélálló membrános, lélegző anyagból készülnek, mint a dzsekik, így kellemes mikroklímát teremtenek még fokozott izommunka közben is. A párnázott ülőbetétek pedig garantálják, hogy akár órákon keresztül is kényelmesen ülj a nyeregben.

Tuti Tippünk: Northwave Fast Polar hosszúnadrág

-5C°-ig ajánlott, rugalmas, bolyhos, jól szigetelő, puha alapanyagból készült kantáros hosszúnadrág, anatómiailag formázott K-130 ülőbetéttel. Fényvisszaverő rátétekkel és szilikon betétekkel a bokarészen a jobb illeszkedésért.

5. Védd a kezedet téli kesztyűvel!

Ahogy hűl az idő, a kezed elsőként kezd el fázni, hiszen a menetszél azonnal telibe kapja ezt az amúgyis érzékeny testrészt. Tuti Tippünkben egy olyan modellt ajánlunk figyelmedbe, amellyel a telefonod vagy az okosórád érintőképernyőjét is tudod kezelni!

Tuti Tippünk: Northwave Fast Polar téli kesztyű

Professzionális minőségű meleg, mégsem pufók téli kesztyű. A belső bélés újrahasznosított POLARTECH® ALPHA® DIRECT anyagból készült, mely amellett, hogy extra meleget garantál, segít elvezetni a felesleges testhőt és az izzadtságot. A mutatóujjon és a hüvelykujjon érintőképernyő-kompatibilis végződéssel.

6. Sapkák, maszkok, fejpántok

A fej védelme hideg időben elengedhetetlen, de ha ránk hallgatsz, nem kísérletezel a kényelmetlen és különösen is balesetveszélyes kapucnival. Válassz inkább a technikai sapkák, maszkok és fejpántok közül, amelyek hihetetlenül hatékonyak és kényelmesek egyszerre.

 Tuti Tuppünk: Northwave Active téli sapka

Meleg, bolyhos belsejű sapka, a felső és hátsó részen rugalmas Sitip Blizzard® anyagból, vízlepergető Acquazero® felületkezeléssel. Szélálló membrán a homlokrészen és oldalt. Lapos varrások a nagyobb kényelemért.

Válogass a webshopunkban óriási kínálatban elérhető, kiváló minőségű és trendi Northwave cuccokból! 

Az alapvető téli-tavaszi ruhadarabok mellett számtalan egyéb kiegészítőt, pl. kamáslit, csúszásmentes pedált, esővédő huzatot, de még az utánfutóra tehető esővédő burkolatot is választhatsz, és ne feledkezz meg a lámpákról és a sárvédőkről sem!

 Ne feledd, a bringázáshoz nincs rossz időjárás csak rossz védőruházat! Tehát nincs más hátra, élvezd az utat minden nap, let’s go Mango!

 Ha nincs meg egyben az összeg, az sem baj! Nálunk már hitelre is vásárolhatsz! Részletek a termékek oldalán!

 

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejjebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza