Két szuper tipp, ha még nem tudod, milyen elektromos bringát válassz!

2021.07.28. 09:51

Hatalmas divat lett, ráadásul most épp állami támogatással is tudsz itthon elektromos bringát venni. 

Így aztán nem is csoda, hogy szinte minden komoly gyártónak vannak elektromos modelljei. A kérdés inkább az, hogy a sokszáz típus közül vajon melyik lesz az, amelyik a leginkább megfelel a Te igényeidnek? Alábbi cikkünkben ehhez szeretnénk segítséget nyújtani két valóban zseniális kerékpár bemutatásával!

Gepida Asgard FS 1000 - Terepre tervezve!

Szeretnéd kipróbálni milyen érzés 20-25 km/h sebességgel fölfelé menni egy hegyoldalon? Gyökerek és kavicsok között kígyózó erdei ösvényen? Ilyen tempót nagyjából a világbajnok top 10-es versenyzők tudnak csak, de most Te is átérezheted ezt az érzést egy Gepida Asgard FS 1000 nyergében!A Gepida tervezői úgy alkották meg ezt a hegyikerékpárt, hogy erdős, sziklás és durva utakon is igazi kihívásokat győzhess le. A bringa csúcsminőségű Rock Shox összteleszkóppal, harmadik generációs Bosch Performance Line motorral, 400 Wh-os akkumulátorral, valamint számos kiváló minőségű alkatrésszel van felszerelve! Nincs akadály előtted akár fel, akár lefelé mész, a kormányról zárható Rock Shox villa és hátsó rugó emelkedőn felfelé sem mozog be, ami jelentősen megkönnyíti a mászást. És még ehhez jön a motoros rásegítés! 27,5 colos kerékméretéből adódóan kiváló gyorsíthatóság és fékezhetőség jellemzi, kanyarban és fékezéskor, illetve kigyorsításkor is remek teljesítményt biztosít.


Az össztelós elektromos kerékpárok piacán nagyon komoly a verseny - a Gepidának itt olyan nemzetközi kihívókkal kell szembenéznie, mint a KTM vagy a Haibike, viszont a bringát tesztelve állíthatjuk: az Asgard FS 1000 a legnagyobbak szintjével egyenértékű pedelec hegyikerékpár! Olyan helyekre is eljuthatsz vele, ahová önerőből csak a top-versenyzők mennek fel.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, munkatársunk ebben a videóban közelebbről is bemutatja Neked:

Hercules Rob Fold 7- A város üde színfoltja!

A Hercules Rob Fold 7 pont olyan, mint egy hagyományos összecsukható kerékpár, csak még van benne plusz elektromos rásegítés is. Ha gyakran ingázol a munkahelyedre vagy szabadidődben szívesen bringázol a városban, nem kétséges, hogy ez az összecsukható elektromos bicikli szerelem lesz első látásra! 400 Wh-ás aksija nagyjából 80 km megtételére alkalmas, ami több mint elég. Ezenkívül Bosch Active Line elektromotorral és Shimano Nexus 7 agyváltóval van felszerelve, ülésében pedig a tökéletes Camping-feelinget élheted át újra és újra, amikor csak kedved tartja! :)

Ha vonattal vagy BKV-val jársz be dolgozni, akkor a Hercules Rob Fold 7 összecsukható elektromos bringával rengeteg időt és pénzt fogsz megspórolni. Nem mellesleg pedig elképesztően cool-nak érezheted magad, hiszen ezzel a biciklivel tényleg üde színfolt leszel a városban. A bicikli néhány mozdulattal összehajtható, és könnyen viheted magaddal a tömegközlekedési járműveken is. Sőt, egy autó csomagtartójában is elfér, így ha szeretsz új városokat bringával felfedezni, akkor erre a célra is zseniális találmány!

A Hercules márkáról annyit mindenképpen érdemes tudnod, hogy a cég történelme több, mint 100 éves múltra tekint vissza. Carl Marschütz 1886-ban alapította meg első üzemét Nürnbergben, és az akkor még velocipédnek nevezett kétkerekűek gyorsan kivívták maguknak a Hercules becenevet. Ugyanis annyira erősek és elnyűhetetlenek voltak, mint a görög mitológia hőse. A tartósságból és a minőségből azóta sem adtak lejjebb - ezt magad is megtapasztalhatod az összehajtható Rob Fold 7 modellben is. Ez a minden részletében igényes bringa az utolsó fillérig megéri az árát! Ismerd meg közelebbről is munkatársunk szakértő segítségével:

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza