SKS Velo 65 Mountain 26" Sárvédő Szett

Cikkszám : LO-112227

8 991 Ft

9 990 Ft 10% Kedvezmény

Webáruház ár, az áfát tartalmazza

Színváltozatok: fekete

Ingyenes szállítás ha az érték meghaladja a 40.000 Ft-ot.Kerékpár szállítás 2.500-ft. Még sem tetszik? Nem probléma,elmegyünk érte! Ha biciklit vásárolsz,de még sem tetszik,szólj 14 napon belül,és elküldjük érte a futárt.

Szállítás: akár 24 órán belül szállítható

Megrendelem
Minősítem :
Kedvencekhez:

    A Velo egy olyan speciális sárvédő, amely pálcával vagy pálca nélkül is használható. Az eddig ismert műanyag sárvédőkkel szemben – kialakításának köszönhetően – pálca nélkül is stabil, mégis megőrzi a pálca nélküli sárvédők nagy előnyét, a mobilitást. Így a száraz évszakokban egy mozdulattal le- és felszerelhető, a nedves évszak beköszöntével pedig a pálcával kiegészítve egy maximálisan stabil rendszert élvezhetünk.

    Sportosabb dizájn pálcák nélkül használva, a sárvédő így könnyedén fel- és lecsúsztatható. Opcionálisan 3,4 mm-es rozsdamentes acél pálcákkal is használhatóak. A pálcák szerszám nélkül felcsatolhatóak. A pálca szett külön vásárolható!

    26"-os kerékpárokhoz, 65 mm széles Súly: 263 g (rögzítés nélkül)

  • Szín: fekete
  • Mennyiségi egység: Pár
  • Kerékméret: 26"
  • Rögzítés: Vázra + Villára
  • Márka: SKS - Germany
  • Anyaga: Műanyag


/ 2024.03.13. 16:10

A 10 legfontosabb kerékpáros kiegészítő

A kerékpárosok számára manapság már nagyon sokféle tartozék érhető el, de vajon melyek azok a kiegészítők, amiket mindenképp érdemes magunkkal vinnünk, akár profiként, akár hobbi-kerékpárosként tekerünk. Ebben a blogban összegyűjtöttük a legfontosabb kerékpáros kiegészítőket, melyekhez megbízható termékeket is szeretnénk ajánlani nektek. Ezeket a termékeket mi magunk is teszteltünk, így biztosak vagyunk benne, hogy megbízható és minőségi terméket forgalmazunk, legyen szó kerékpáros sisakról, lakatról, lámpáról, gyermekülésről, táskáról, vagy szemüvegről.

További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza