SKS Velo 55 Cross Sárvédő Szett

Cikkszám : LO-112226

8 991 Ft

9 990 Ft 10% Kedvezmény

Webáruház ár, az áfát tartalmazza

Színváltozatok: fekete

Ingyenes szállítás ha az érték meghaladja a 40.000 Ft-ot.Kerékpár szállítás 2.500-ft. Még sem tetszik? Nem probléma,elmegyünk érte! Ha biciklit vásárolsz,de még sem tetszik,szólj 14 napon belül,és elküldjük érte a futárt.

Szállítás: akár 24 órán belül szállítható

Megrendelem
Minősítem :
Kedvencekhez:

    A Velo egy olyan speciális sárvédő, amely pálcával vagy pálca nélkül is használható. Az eddig ismert műanyag sárvédőkkel szemben – kialakításának köszönhetően – pálca nélkül is stabil, mégis megőrzi a pálca nélküli sárvédők nagy előnyét, a mobilitást. Így a száraz évszakokban egy mozdulattal le- és felszerelhető, a nedves évszak beköszöntével pedig a pálcával kiegészítve egy maximálisan stabil rendszert élvezhetünk.

    Sportosabb dizájn pálcák nélkül használva, a sárvédő így könnyedén fel- és lecsúsztatható. Opcionálisan 3,4 mm-es rozsdamentes acél pálcákkal is használhatóak. A pálcák szerszám nélkül felcsatolhatóak. A pálca szett külön vásárolható!

    28"-es kerékpárokhoz. Szélesség: 55 mm Súly: 232 g (rögzítés nélkül)

  • Szín: fekete
  • Mennyiségi egység: Pár
  • Súly: 363 Gramm
  • Kerékméret: 28"
  • Rögzítés: Vázra + Villára
  • Márka: SKS - Germany
  • Anyaga: Műanyag


/ 2024.04.10. 10:54

Northwave VIP Party - Kerékpáros ruházat bemutató és vásár a MangoBike-ban

 Ha szeretnéd felfedezni, hogyan teszik a kerékpározást még élvezetesebbé és biztonságosabbá az olasz Northwave márka cipői és ruházati termékei, akkor ne hagyd ki a MangoBike VIP Shopping Party-t! Itt személyesen tapasztalhatod meg a Northwave hírnevének innovációját és minőségét. Szakértőink segítenek az új technológiák és anyagok felfedezésében, valamint személyre szabott tanácsokkal állnak rendelkezésedre. Ne maradj le erről az élményről, ahol megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb modelleket az eseményen!

További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza