THULE Coaster XT Gyerekszállító Utánfutó Szett + Sétálókerék

Cikkszám : BF-TH10101806

161 490 Ft

169 990 Ft 5% Kedvezmény

Webáruház ár, az áfát tartalmazza

Színváltozatok: kék

Ingyenes szállítás ha az érték meghaladja a 40.000 Ft-ot.Kerékpár szállítás 2.500-ft. Még sem tetszik? Nem probléma,elmegyünk érte! Ha biciklit vásárolsz,de még sem tetszik,szólj 14 napon belül,és elküldjük érte a futárt.

Szállítás: 3-5 munkanapon belül szállítható

Megrendelem Cofidis kitelkalkulátor
Minősítem :
Kedvencekhez:

    Egy vagy két gyermek szállítására. A Thule Coaster rendkívül tartós, kiváló minőségű kerékpáros utánfutó, mely biztonságot és kényelmet nyújt gyermeked számára. Könnyen rögzíthető és akár zárható a kerékpárhoz (20201506 kit), így bármilyen úticél gyorsan elérhető. A gyermekek biztonságáról 5 pontos biztonsági öv is gondoskodik. Szabadalmaztatott ezHitch™ rendszer a kerékpározás biztonságáért. Extra tároló rekesz. HeightRight™ állítható kormány a szülők kényelméért. PVC mentes. 10 év garancia a felépítményre. Teherbírás/önsúly: 45 kg/10.98 kg. Nemzetközi biztonsági szabványoknak megfelel.
  • Szín: kék
  • Mennyiségi egység: Db
  • Márka: Thule


/ 2024.03.13. 16:10

A 10 legfontosabb kerékpáros kiegészítő

A kerékpárosok számára manapság már nagyon sokféle tartozék érhető el, de vajon melyek azok a kiegészítők, amiket mindenképp érdemes magunkkal vinnünk, akár profiként, akár hobbi-kerékpárosként tekerünk. Ebben a blogban összegyűjtöttük a legfontosabb kerékpáros kiegészítőket, melyekhez megbízható termékeket is szeretnénk ajánlani nektek. Ezeket a termékeket mi magunk is teszteltünk, így biztosak vagyunk benne, hogy megbízható és minőségi terméket forgalmazunk, legyen szó kerékpáros sisakról, lakatról, lámpáról, gyermekülésről, táskáról, vagy szemüvegről.

További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza