Slime Belső 20X1,50-2,125 Av

Cikkszám : BF-30058

2 601 Ft

2 890 Ft 10% Kedvezmény

Webáruház ár, az áfát tartalmazza

Színváltozatok:

Méret

Ingyenes szállítás ha az érték meghaladja a 40.000 Ft-ot.Kerékpár szállítás 2.500-ft. Még sem tetszik? Nem probléma,elmegyünk érte! Ha biciklit vásárolsz,de még sem tetszik,szólj 14 napon belül,és elküldjük érte a futárt.

Szállítás: akár 24 órán belül szállítható

Megrendelem
Minősítem :
Kedvencekhez:

    Defektgátló folyadékkal töltött belső gumi, 20”-29”-ig széles méretválasztékban. Kényelmesen, egyszerűen használható.

    Slime - a zöld massza - defektvédelem felsőfokon
    A Slime termékek gyártója több mint 20 éve foglalkozik defektvédelemmel. Az elmúlt két évtized fejlesztőmunkáinak köszönhetően a Slime termékek piacvezetőként a ma elérhető legkorszerűbb technológiát képviselik: vízzel könnyen lemosható, mérgezőanyag-mentes, nem gyúlékony, környezetbarát anyagokból készülnek, mégis kimagaslóan hatékony védelmet nyújtanak a defektekkel szemben. A Slime folyadék speciális elemi szálak, kötőanyagok, polimerek és egyéb szilárdító anyagok szabadalmaztatott keveréke, mely 2 éven keresztül hatékony védelmet nyújt a szúrt defektek ellen: belső nélküli (TUBELESS v. UST) rendszerek esetén 6 mmig, belsővel rendelkező gumik esetén pedig 3 mm-ig. Széles hőmérsékleti tartományban (-37 °C és + 82 °C között) használható emulzió.
     
    SLIME - Hogyan működik a defektvédelem?
    A Slime működése igen egyszerű: a betöltött folyadék a használat során egyenletesen eloszlik a gumifal belső felületén. Defekt esetén a szúrt lyukon keresztül kiáramló levegő magával sodorja az emulziót, mely a rostszálas tömítő technológiának köszönhetően azonnal tartós és rugalmas kötést hoz létre a sérülés helyén. Így a továbbiakban tökéletesen szigetel és megakadályozza, hogy a levegő kiszökjön a gumiból. Ez a tömítő folyamat az újabb lyukak esetén is ugyanígy működik, tehát egyszeri Slime feltöltéssel a következő két év során akár tucatnyi defekt megakadályozható. Alapvetően két különböző típusú Slime folyadék létezik: az egyiket belső gumikhoz, a másikat a belső nélküli (TUBELESS vagy UST) rendszerekhez fejlesztették ki.
     
    Hogyan kell használni a Slime defektgátlót?
    Slime-mal előre feltöltött belsőt használunk – ezt ugyanúgy kell felszerelni, mint egy normál belsőt. Kerékpárszervizben, szakember segítségével feltöltetjük a gumikat a megfelelő Slime folyadékkal. Otthon is elvégezhető a gumik Slime-al való feltöltése, ez esetben segítséget nyújt a rajzos használati útmutató. Részletes leírás a www.bikefun.hu oldalról is letölthető.

     Használati útmutató (letöltés)

  • Méret: 20X1,50-2,125 AV
  • Mennyiségi egység: Db
  • Etrto méret: 406 mm
  • Szelephossz: 35 mm
  • Szeleptípus: Auto
  • Szélesség: 40 - 57 mm
  • Márka: Slime


/ 2024.04.10. 10:54

Northwave VIP Party - Kerékpáros ruházat bemutató és vásár a MangoBike-ban

 Ha szeretnéd felfedezni, hogyan teszik a kerékpározást még élvezetesebbé és biztonságosabbá az olasz Northwave márka cipői és ruházati termékei, akkor ne hagyd ki a MangoBike VIP Shopping Party-t! Itt személyesen tapasztalhatod meg a Northwave hírnevének innovációját és minőségét. Szakértőink segítenek az új technológiák és anyagok felfedezésében, valamint személyre szabott tanácsokkal állnak rendelkezésedre. Ne maradj le erről az élményről, ahol megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb modelleket az eseményen!

További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza