Ritchey Road Comp Venturemax XL Kormány

Cikkszám : BF-30335317090

25 191 Ft

27 990 Ft 10% Kedvezmény

Webáruház ár, az áfát tartalmazza

Színváltozatok: fekete

Méret

Ingyenes szállítás ha az érték meghaladja a 40.000 Ft-ot.Kerékpár szállítás 2.500-ft. Még sem tetszik? Nem probléma,elmegyünk érte! Ha biciklit vásárolsz,de még sem tetszik,szólj 14 napon belül,és elküldjük érte a futárt.

Szállítás: 3-5 munkanapon belül szállítható

Megrendelem
Minősítem :
Kedvencekhez:

    30335317090
     
    Tom Ritchey már évtizedekkel azelőtt terepen és messzire tekert - és az ilyen kalandokhoz tervezett termékeket -, hogy bárki is "gravel riding"-nak vagy "bikepacking"-nek nevezte volna. Valóságos tapasztalatai közvetlenül beépülnek a Ritchey minden egyes termékébe - például a közkedvelt VentureMax kormányba. Az eredeti VentureMax rövid kinyúlásával, sekély esésével és céltudatos kiugrásával kényelmet és magabiztosságot nyújt a bringásoknak, akik szeretnének elhelyezkedni és jól érezni magukat a piszkos, lefelé irányuló kalandokon.
     
    A kerékpáros kalandok olyan alkatrészeket igényelnek, amelyek páratlan kényelmet, praktikus funkciókat és logikus kialakítást biztosítanak. Az eredeti Comp VentureMax ötletét a következő szintre, vagy inkább szélességre emelve, a Comp VentureMax XL az eredeti rúd minden előnyével rendelkezik, de egészen 52 cm-re szélesíti azt. A Comp VentureMax XL különösen a bikepacking közösséget vonzó, ergonomikus felsőkkel rendelkezik a kényelmesebb kéztartás érdekében, a szélesebb markolat pedig nagyobb terepvezérlést és stabilitást biztosít teljes terhelés esetén. Ráadásul a szár mindkét oldalán bőséges terület áll rendelkezésre a kiegészítők és táskák felszereléséhez. Ezen kívül a Comp VentureMax XL 4,6°-os hátsó söpréssel, aero-alakú 38x22,5 mm-es felsőkkel és Shimano EW-RS910 csatlakozódobozhoz való előkészítéssel is rendelkezik.
     
    Míg az 52cm-es Comp VentureMax XL számos tulajdonsággal büszkélkedhet, beleértve a többféle kézpozíciót, a Bio-hajlítás visszatérése az esésbe egy újabb olyan tervezési elemet ad, amely praktikus és kényelmes, bármilyen felületet választasz is, és bármilyen hosszú ideig tart is a kalandod.
     
    A széles 50 cm-es szélesség rengeteg helyet kínál a kiegészítők és táskák felszereléséhez.
    A lapított 38x22,5 mm-es felső rész kényelmes területet biztosít a kezek pihentetéséhez
    A szélességet nem a felül, hanem a kezdeti kanyarnál mérjük.
     
    Anyaga: Duplán húzott 6061 alu
    Bend shape: Bio-Shape
    Top section: ergo-aero
    Reach: 75 mm
    Drop flare: 24°
    Flare out: 6°
    Back sweep: 4.6°
    Befogóméret: 31.8 mm
    Kiegészítőkonzol befogómérete: 31.8 mm
    Kompatibilis a Shimano EW-RS910 junction box-szal
    Clip-On kompatibilis
    Ritchey C260 kormányszár-kompatibilis
    Tömege: 350 g
    Színe: BB fekete
     
  • Méret: 500 mm
  • Szín: fekete
  • Mennyiségi egység: Db
  • Befogó méret: 31,8 mm
  • Szélesség: 500 mm
  • Márka: Ritchey
  • Anyaga: Alumínium


/ 2024.04.24. 09:24

A kerékpárunk tavaszi újraindítása: elő a pumpával, vödörrel!

Mi a MangoBike-nál télen is használjuk a bringáinkat, de vannak akiknek tavasszal indul újra a bicajos szezon. Nekik próbálunk most tanácsot adni, felsorolva a fontos tennivalókat, a kerékpár szezon előtti felkészítéséről.

További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza