KLS Noble Lámpa Szett

Cikkszám : KL-39364

2 730 Ft

3 290 Ft 17% Kedvezmény

Webáruház ár, az áfát tartalmazza

Színváltozatok: fekete

Ingyenes szállítás ha az érték meghaladja a 40.000 Ft-ot. Még sem tetszik? Nem probléma, elmegyünk érte! Ha biciklit vásárolsz, de még sem tetszik, szólj 14 napon belül, és elküldjük érte a futárt, saját költségünkön visszaszállítjuk.

Szállítás: akár 24 órán belül szállítható

Megrendelem
Minősítem :
Kedvencekhez:

    Stílusos lámpaszett. Első és hátsó lámpa tartója egyszerűen felszerelhető. SideSafety System - kerékpáros láthatósága érdekében fény a lámpa oldalán is látható. Városban és terepen is használható. Egyszerű felszerelése szerszám nélkül. Első lámpa minden átmérőjű kormányokhoz. Hátsó lámpa minden átmérőjű nyeregcsőre, hátsó vázvillára is szerelhető. Vízálló. Első lámpa: fényforrás: 4x LED SuperBright. Funkciók: 100%, villogás, sztroboszkóp. Fényerő 12 lumen (161 lux/1m). Elem típusa: 3x AAA 1,5V (csomagolásban). Hátsó lámpa: fényforrás: 2x LED SuperBright. Funkciók: 100%, villogás, sztroboszkóp. Fényerő 1,2 lumen (4,1 lux). Elem típusa: 2x CR 2032 3V (csomagolásban).

  • Szín: fekete
  • Mennyiségi egység: Db
  • Márka: KLS
  • Felhasználás: Közlekedéshez
  • USB: Nem


/ 2019.03.20. 13:16

Teszt, amit ha kitöltesz, tudni fogod, Neked milyen bringa való

Az elmúlt hetekben részletesen bemutattuk a fontosabb, Mangobike webáruházban is kapható kerékpár típusokat. Összeszedtük, és leírtuk a bringák főbb jellemzőit, és hogy hol, és mire használhatod őket, hogy most, a tavaszi szezon kezdéskor Te is megtaláld a Neked megfelelőt.

További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza