Minőségi kerékpárt a legkisebbeknek is - A woom érzés

2020.03.29. 17:14

Ha könnyű, minőségi kerékpárt szeretnél vásárolni a gyermekednek, unokádnak, amivel élvezettel és könnyen fog bringázni, akkor ez a cikk most Neked is szól.

A Woom kerékpárokban utazik.
És a Woom érti a gyerekek nyelvét!

A woom céget két apuka, Christian Bezdeka és Marcus Ihlenfeld alapította, akik imádják a kerékpárokat, és örömet - bringás élményeket - akartak adni gyermekeiknek is. Keresni kezdték a tökéletes bringát, de nem találtak ilyet.

Ekkor hat év lenyűgöző ismerkedés következett a gyermekkerékpárok világával: az állandó kérdezés, kísérletezés és a kerékpár közvetlen optimalizálása folyamatos kihívás elé állította Őket. Az eredmény pedig amire nagyon büszkék: tizenhárom woom modell amely a másfél éves kisgyerektől a 14 éves fiatalokig minden korosztályt lefed. És még sok tervük is van.

Ma már a woom gyártja a világ legkönnyebb és legjobban használható gyermek kerékpárjait. Az átgondolt tervezés, a tökéletesre gyártott bringák és a rajtuk megjelenő egyedi ötletek mind azt a célt szolgálják, hogy a gyerkőc akár 15 perc  alatt megtanuljon biciklizni, majd megszeresse a kerékpározást és ezáltal élete végéig boldog bringás maradjon. Annak ellenére, hogy szenvedélyükkel a legjobb minőségű kerékpárokat gyártják, ügyelnek a megfelelő árra is. A woom kerékpárok mindenki számára elérhetők, mivel áruk megfelel egy átlagos jó minőségű gyermekkerékpár árának.

Modellválasztékuk a teljes gyerekkort lefedi, a másfél éves kisgyermektől egészen a tini korosztályig.

Futóbringa a legkisebbeknek 12-es vagy 14-es kerékmérettel, ötféle színben

A kerékpáralkatrészeik 85 %-a egyedi fejlesztésű és kizárólag a woom számára gyártják ezeket.

A kis bringákon a fékkarok különböző színűek és megegyeznek a fékpofák színével. Így a gyerekek könnyebben memórizálják, hogy melyik az első és a hátsó fék. A hatékonyabb fékezés-szabályozáshoz hátul puhább, elöl keményebb fékbetétek találhatók.

A kerékpározási élmény szempontjából a súly is döntő.

Folyamatos fejlesztési munkával érték el, hogy a woom biciklik 40 %-kal könyebbek, mint a hagyományos gyermekkerékpárok. 5,1 kg-os súlyával az egyik legkönyebb gyerek bicikli a világon.

A gyermekek számára hatalmas élmény a világ önálló felfedezése. A woom bringái optimális kezelhetőséggel és a legjobb ergonómiával gondoskodnak az élvezetes kerékpározásról. Ezáltal egyre nagyobb lesz a kisgyermekek által felfedezett terület és biztonságosan hazatérnek kalandjaikból.

A cég az erdei kerékpározást kedvelő családoknak és 6-16 éves versenyző palántáknak is gyárt minőségi gyermek kerékpárokat woom Off néven, háromféle kerékmérettel (20", 24", 26"). Ezek a bringák minden igényt kielégítő hidraulikus tárcsafékekkel és Sram váltórendszerrel vannak felszerelve. Mindhárom kerékméretnél választható, hogy könnyű carbon merevvillával (24-es kerékmérettel a súlya csak 8,3 kg) vagy a gyerek súlyához tökéletesen beállítható levegő rugózású teleszkóppal legyen szerelve.

Woom Off Air modell levegő rugózású teleszkóppal

Woom Off modell carbon merevvillával

A gyermekek gyorsan nőnek. Ennek ellenére mindenki azt szeretné, hogy a gyerekek mindig a megfelelő méretű kerékpárral rendelkezzenek és összességében ne kelljen többet fizetni mint a kompromisszumos megoldásokért. Ezért találták ki az upCYCLING-rendszert.

Az élethosszig tartó upCYCLING rendszer egyszeri megvételével a nagyobb méretű kerékpár megvásárlásakor az előző - kisebb - bringát az eredeti vételár 40 százalékáért a cég visszavásárolja.

A woom a kerékpárok mellet nagy választékban kínál hasznos és praktikus bringás kiegészítőket is a gyermekeknek. A kínálatban szerepelnek többek között sisakok, lámpák, sárvédők, csomagtartók és zárak.

MangoBike webáruházban elérhetőek a woom bringái és kiegészítői, a kerékpárokat teljesen üzembe helyezve, ingyenesen szállítjuk házhoz. Szeretnétek kipróbálni vásárlás előtt? Semmi gond! Látogassatok el soproni üzletünkbe és megtehetitek.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza