KLS Maya termékbemutató

2018.11.29. 14:48

E heti tesztalanyunk kategóriája néhány éve még szinte nem is létezett. A Gravel bringák megjelenésével egy időben kezdtek elterjedni azok a nagyobb kapacitású csomagszállítók, amik előkészítés nélkül helyezhetőek fel a kerékpárra.

     KLS Maya bővíthető váztáska

táskát kézbe fogva egyből feltűnik, hogy nem gagyi, kemény szövetből készült, mint sok olcsóbb társa, hanem egészen lágy és már látszólag is strapabíró anyagból. Külső része egy 600D fantázianevű poliészter, ami erősen vízálló és bevonata megakadályozza a szálak közti szennyeződés felgyülemlését. A belsejét nagyon okosan piros színűre gyártották, így sokkal könnyebben megtalálhatóak benne az apróságok is, például egy sötét fenyőerdőben.

Öt darab felerősítő pántját tetszőlegesen helyezhetjük át 14 különböző pontra, attól függően, hogy a mi vázunk mekkora, és hol helyezkednek el rajta a bovdentámaszok. A pántok tépőzárral rögzíthetőek és arra is gondoltak, hogy a bújtató műanyagok ne érintkezzenek közvetlenül a vázzal, ezt puha, műbőr borítással oldották meg. Mi egy 19 colos mountain bike vázra helyeztük fel, egy percnél rövidebb idő alatt. Helyet ugyan nem hagyott a kulacsnak, de azt is bele tudtuk tenni, sok mással egyetemben.

 

A táska méretei:

Hossza kb. 43 cm

Magassága összecsukott állapotban kb. 13 cm

Magassága kinyitott állapotban kb. 24 cm

Űrtartalom 2,8 / 3,8 Liter

 

Amit belefért: nagyteljesítményű pumpa, Abus Bordo hajtogatós zár, fél  literes kulacs, mini szerszám készlet, gumiragasztó szett, mtb pótbelső, gumiszerelő szerszám, csomag zsebkendő, pénztárca, kulcscsomó, telefon, szélkabát és egy kis nasi :)

     Ezek mind kényelmesen elfértek benne és egyáltalán nem volt még kitömve

A táska mindenképpen jó alternatíva azoknak, akik gyakran indulnak egy napos túrákra, és nem szeretik, ha hátizsák húzza a vállukat , valamint csomagtartót sem akarnak/tudnak felszerelni. Praktikus kiegészítője lehet még a városi közlekedésben használt bringáknak is.

Let's go Mango

 

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza