Karácsonyi ajándék, amit 23-ig megrendelhetsz

2018.12.19. 11:05

Egy évvel ezelőtt írtunk egy vicces – vagy viccesnek szánt – összehasonlítást arról, hogy melyik a jobb karácsonyi ajándék: a bringa, vagy a szánkó. Mi szerettük, ha van kedved, olvasd el.

Tavaly a bringa nyert, - milyen meglepő egy biciklis áruház esetében, igaz? – de el kell ismerni, a szánkónak is vannak érdemei. Ha kinézel az ablakon, pontosan tudod, mire gondolok. Ma azon ritka alkalmak egyike van, amikor havas a táj, és használható a szánkó. Ez általában 16-24 nap a 365-ből.

Mi a közös a szánkóban, és a bringában?

Ami viszont közös mindkettőben, hogy szuper sporteszköz, mindegyiket a szabadlevegőn kell használni, és családi programnak sem utolsó egy szánkózás, vagy bringázás.

Kiszállítás

Ami még közös mindkettőben, a kiszállítási határidő. Ilyenkor már a futárok leterheltek, hiába rendeled meg a terméket, nagy valószínűséggel már nem ér oda hozzád, nem tudod betenni a fa alá.

Ezért vagy személyes átvételt választasz, és sorban állsz, de ha még mindig dolgozol, és erre sincsen időd, jön a jó öreg ajándékutalvány. Az odaér. Mert e-mailben küldjük.

Az utolsó esélyed december 23-ig

Rendelj webáruházunkból vásárlási utalványt, akár december 23-ig, amit mi szkennelve e-mailben elküldünk Neked, amit ha kinyomtatsz, még be tudod tenni a fa alá.

Különféle címlet közül választhatsz, és rendelhetsz belőlük többet is. Így ajándékozhatsz 5000 Ft, 7000 Ft, és akár 100 000 Ft értékben is vásárlási utalványt.

Mangobike Ajándékutalvány 2000Ft

2 000 Ft

Mangobike Ajándékutalvány 5000Ft

5 000 Ft

Mangobike Ajándékutalvány 10000Ft

10 000 Ft

Mangobike Ajándékutalvány 50000Ft

50 000 Ft

 

Ez elég egyszerűnek, és praktikusnak hangzik, igaz?

  • Mert az is! Vásárolj és ajándékozz egyszerűen praktikus bringás vásárlási utalványt!
  • Vagy oszt meg ezt a cikket a rokonokkal, ismerősökkel, ha szeretnél karácsonyra bringás vásárlási utalványt kapni!

Oszd meg ezt a listát ismerőseiddel, adj nekik ötleteket karácsonyra! ;-)

Reméljük ezzel tudunk segíteni az ajándékozásban.

 

Békés, meghitt karácsonyt, és bringázásban gazdag új évet kívánunk!

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza