Adriatica kerékpár – Az optimizmus üzenete

2019.03.10. 14:20

Ezen a héten egy nagy multú, de a mi kis hazánkban kevésbé ismert - elsősorban városi és túra - bicaj márkát szeretnénk Nektek bemutatni. Fogadjátok sok szeretettel az Adriaticát egyenesen Olaszországból.

Azúrkék tenger, feszülő vitorla, magasan szárnyaló sirályok: a cég logója ebben a képben összegzi azt az életérzést, amelyet minden Adriatica kerékpár képvisel. A céget Umberto Cardinali alapította 1946-ban, Olaszországban, Pesaro történelmi központjában. A második világháború utáni Itáliában a kerékpár hamar a remény, a szabadság szimbólumává vált. 1970-ben Cardinali eladta a céget Luigi Domenicuccinak, aki már akkor elismert szakembernek számított a kerékpárépítés területén. A Domenicucci család vezetésével azóta az Adriatica nemzetközi hírű márkává fejlődött, sikeresen ötvözve az olasz kerékpárépítés hagyományait a legmodernebb technikai vívmányokkal. Ma a kerékpárjaikat az eredetiség, kimagasló minőség, megbízhatóság jellemzi. Több mint húsz éve folyik a gyártás a Pesaroban levő üzemben, szigorú minőség-ellenőrzés mellett, hogy garantálhassák vásárlóiknak a kompromisszummentes minőséget. A városi és trekking kerékpárok széles választékában egyesül a hamisítatlan itáliai ízlés a modern dizájnelemekkel, így kínálva stílusos megoldást a kerékpározás szerelmeseinek.

Városi felhasználásra egyre keresettebbek az úgynevezett Holland tipusú kerkpárok

 

A hagyományos kerékpárokon kívül elektomos bringák is vannak a kínálatban

Elegáns kerékpárok készülnek az uraknak is

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról.

Let's go Mango!

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza