Knog Pop Duo Lámpaszett

Cikkszám : EL-K11822

8 541 Ft

9 490 Ft 10% Kedvezmény

Webáruház ár, az áfát tartalmazza

Színváltozatok: fekete

Ingyenes szállítás ha az érték meghaladja a 40.000 Ft-ot. Még sem tetszik? Nem probléma, elmegyünk érte! Ha biciklit vásárolsz, de még sem tetszik, szólj 14 napon belül, és elküldjük érte a futárt, saját költségünkön visszaszállítjuk.

Szállítás: akár 24 órán belül szállítható

Megrendelem
Minősítem :
Kedvencekhez:

    Knog Pop I és Pop R lámpaszett. Pop I: Egy ledes első lámpa, magas minőségű szilikon pánttal,vízálló, 35 lumen fényerő, akár 100 óra üzemidő, oldalról is jól látható, 5 féle világítási mód, 2 db AA elem tartozék. Pop R: SMT LED technologiával, fényerő 5 lumen, súly 53 g, elem lemerülés jelző, 2 db AA elem (tartozék). Egy folyamatos és négy villogó mód ( folyamatos 7 óra, flash 14 óra, strobe 40 óra, random flash 40 óra, eco flash 200 óra)
  • Szín: fekete
  • Mennyiségi egység: Db
  • Márka: Knog
  • Felhasználás: Közlekedéshez
  • USB: Nem


/ 2019.08.16. 13:07

Te is Zöldbringás vagy?

Mindannyian főszereplők lettünk. Egy katasztrófa film főszereplői. A rendezői is részben mi vagyunk, és az is részben rajtad, rajtunk múlik, hogy a végén a főhős, aki Te is lehetsz, megmenti-e a bolygót, a világot, az emberiséget, vagy elbukik. Te már tettél a világért, Te vagy a Zöldbringás, hiszen bringás vagy, jól mondom?

További hírek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza